Telewizja Online - Kanały telewizyjne - Czechy - ČT1

ČT1 Oglądać na żywo

Click to open live stream "ČT1" on official resurse.
ČT1
  • Czechy

• Publiczne

CT1 (Jednička) to stacja telewizyjna Telewizji Czeskiej. Został założony 1 stycznia 1993 r. i jest kanałem ogólnodostępnym z ramówką skierowaną do rodzin. Stacja emituje czeskie i zagraniczne filmy i seriale, wiadomości, programy rozrywkowe i konkursowe.
ČT1 jest dostępny za pośrednictwem publicznego multipleksu 21 w naziemnej telewizji cyfrowej w standardzie DVB-T2. Nadawanie analogowe programu CT1 zakończyło się 30 listopada 2011 r. Wyłączanie multipleksu 1 rozpoczęło się w listopadzie 2019 roku i zostało zakończone 30 września 2020 roku.
CT1 regularnie emituje nagradzane filmy czeskie i zagraniczne. Z seriali własnych emituje m.in. Labirynt, Świat pod moją głową, Pierwsza Rzeczpospolita, Rapl, Sprawy pierwszego wydziału, Doktor Martin, Czetnicy z Luhačovic i inne, z zagranicznych m.in. Herkules Poirot, Kryminał, Młody Montalbano, Sędzia Amy czy Taggart. ČT1 nadaje program Sportka draw, inne programy to powtórki programów własnych i Czechosłowackiej Telewizji.

5/5 na podstawie 1 głosów

Podobne kanały telewizyjne

ČT1 ČT1
  • Czechy
  • Publiczne

CT1 (Jednička) to stacja telewizyjna Telewizji Czeskiej. Został założony 1 stycznia 1993 r. i jest kanałem ogólnodostępnym z ramówką skierowaną do rodzin. Stacja emituje czeskie i zagraniczne filmy i seriale,...

TV Nova TV Nova
  • Czechy
  • Rozrywka

TV Nova to czeski kanał telewizyjny założony przez Vladimíra Železnego. Kanał został uruchomiony w 1994 roku i był pierwszym prywatnym kanałem telewizyjnym w Czechach. Szybko podbił rynek i obecnie jest...

ZAK TV ZAK TV
  • Czechy
  • Lokalna

Telewizja ZAK to jedna z największych regionalnych stacji telewizyjnych w Czechach, która istnieje na rynku od ponad 25 lat. Codziennie przynosimy widzom półgodzinne wiadomości z regionu Pilzna i Karlowych...

Óčko Gold Óčko Gold
  • Czechy
  • Muzyka

Óčko Gold to stacja telewizyjna, która rozpoczęła nadawanie 1 czerwca 2013 roku. Drugi program Óčko, który skupia się na największych hitach od lat 60. do pierwszej połowy lat 90. Óčko Gold jest podobny w...

TV Deluxe Music TV Deluxe Music
  • Czechy
  • Muzyka

Deluxe Music to niemiecki bezpłatny muzyczny kanał telewizyjny, prowadzony przez Just Music Fernsehbetriebs i należący do High View Holding. Kanał został założony w 2004 roku przez niemieckich przedsiębiorców...

Zalecane do oglądania